SCWS World 2017 Agenda

In partnership with

Small Cell Forum

Endorsed by

Multefire

SCWS World Day 1 - 23rd May 2017

Loading
08:00
  1. 30 mins
    • Building the network of the future
08:30
  1. 10 mins
    • Building the network of the future
08:40
  1. 20 mins
    • Building the network of the future
09:35
  1. 20 mins
    • Building the network of the future
10:30
  1. 30 mins
    • Building the network of the future
    Sponsored by Ranplan Wireless Network Design 
11:50
  1. 25 mins
    • Building the network of the future
13:05
  1. 70 mins
    • Building the network of the future
    With Live Demo from: ITRI

 
Loading

 
Loading
15:10
  1. 30 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet
15:40
  1. 25 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet
    - Sharing Experience in Small Cell Commercialization - Small Cell Evolution towards LTE-A Pro and 5G - Re-thinking Small Cell Architecture and Use Case
16:05
  1. 30 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet
    With Live Demo from: ADVA Optical Networking

 
Loading
Loading
16:35
  1. 30 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet - continued
17:05
  1. 25 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet - continued
17:30
  1. 30 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet - continued
18:00
  1. 60 mins
    • Building the hyperdense 5G HetNet - continued
    Small Cell Forum Awards gala reception

SCWS World Day 2 - 24th May 2017

Loading
08:45
  1. 5 mins
    • Collaborating for the network of the future
08:50
  1. 20 mins
    • Collaborating for the network of the future
    Interview with Gordon Mansfield, Vice President RAN & Device Design, AT&T
10:05
  1. 35 mins
    • Collaborating for the network of the future
    As 5G draws nearer, reaching its full capability requires buy-in from the entire stakeholder community, including the end users and applications it enables. What are these new considerations, how has ...
11:00
  1. 30 mins
    • Collaborating for the network of the future
    With Live Demo from: Juniper Networks

 
Loading
12:50
  1. 20 mins
    • Getting connectivity where it’s needed
13:10
  1. 60 mins
    • Getting connectivity where it’s needed
15:30
  1. 30 mins
    • Getting connectivity where it’s needed

 
Loading
13:15
  1. 60 mins
    • Service creation, monetisation and MEC
15:00
  1. 30 mins
    • Service creation, monetisation and MEC
15:30
  1. 30 mins
    • Service creation, monetisation and MEC

 
Loading
16:00
  1. 30 mins
    • Monetising tomorrow's connectivity
17:00
  1. 1 mins
    • Monetising tomorrow's connectivity

Diamond Sponsors

 

Platinum Sponsors

 

Gold Sponsors

Seminar Sponsors



 

Silver Sponsors




 

Media Partners